• Snelle levering
  • A-kwaliteit zonwering
  • Direct uit de fabriek
  • 5 jaar garantie
webwinkelkeur image 43 mastercard visa applepay klarna

Bezorging

Nadat je bestelling(en) is ontvangen en gereed is voor levering, plannen wij de bezorging in. Om de bezorging zo goed mogelijk te laten verlopen, houden wij je op de hoogte middels een SMS. Zo doen wij dat:

  • SMS één: vijf dagen voor levering ontvang je een bericht met de geplande leverdatum en -tijd.
  • SMS twee: één dag voor levering ontvang je nogmaals een bericht met de geplande leverdatum en -tijd.
  • SMS drie: één uur voor de geplande levering ontvang je een bericht met een link om ‘realtime’ te volgen.*
    *Door drukte zijn wij soms genoodzaakt om transport uit te besteden. De gehuurde transportmiddelen zijn niet altijd uitgevoerd met een realtime boordcomputer, hierdoor kan het voorkomen dat de laatste SMS melding met de realtime volg-link niet verstuurd kan worden.

Je wordt daarnaast altijd een half uur voor de levering gebeld door de chauffeur. Leveringen die verzorgd worden door derden zijn te volgen via een traceercode. Deze code ontvang je per e-mail de dag voor levering.

Aandachtspunten

Wij bezorgen in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij bezorgen uitsluitend op de begane grond. Buitenzonwering met lengtes tot maximaal zes meter bezorgen wij op de stoep (indien bereikbaar) Bij de levering van zonneschermen dient er iemand aanwezig te zijn om te helpen bij het uitladen.

Wij kunnen ervoor kiezen het pakket bij de buren af te leveren. In dat geval ontvang je ten alle
tijde een briefje in de brievenbus met het adres waar het product is geleverd.

Een mogelijke wijziging van het afleveradres dient uiterlijk voor 12:00 uur één dag voor de levering doorgegeven te worden.

Mislukte bezorgpoging

Bij een mislukte bezorg poging informeren wij je middels een brief in de brievenbus, waarin staat vermeld dat wij zijn geweest. Wij ondernemen kosteloos een tweede bezorg poging. Na de tweede mislukte bezorg poging zal er een nieuwe leverdatum moeten worden afgesproken en worden er extra bezorgkosten bij je in rekening gebracht.

Montage

Heb je er voor gekozen om de zonwering te laten monteren door onze ervaren monteurs? Dan wordt de bestelde zonwering bij ons geleverd in het magazijn en nemen wij de bestelde producten mee op de dag van de montage. Een week van tevoren nemen wij contact met jou op om een dag en tijd af te spreken.

Contact