• Snelle levering
 • A-kwaliteit zonwering
 • Direct uit de fabriek
 • 5 jaar garantie
webwinkelkeur image 43 mastercard visa applepay klarna

Zonwering Online is ontstaan vanuit de ambitie om het bestellen van zonwering leuker, gemakkelijker en vooral transparanter te maken. Geen langdradige processen met offertes, zoeken en vergelijken, maar direct zelf vanuit huis je gewenste zonwering samenstellen en direct online bestellen!

Wij willen onze klanten aan de hand nemen en de wereld van zonwering begrijpelijk maken. Dit doen wij door het proces overzichtelijk te maken met onze slimme configurator en veel keuzes al voor je in te vullen. Kom je er toch niet uit? Dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar om je te ondersteunen met al je vragen!

Wie zijn wij

Het begon allemaal in 2012 in een klein pand binnen in een overdekt woonforum in Groningen als familiebedrijf. Met een klein budget en veel bravoure zijn wij toen gestart met de verkoop van tuinmeubelen in het hogere segment. De wens om het voor onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken om buiten te leven, heeft er al snel toe geleid dat we ons bedrijf zijn gaan uitbreiden en startte wij met de verkoop van terrasoverkappingen van gerenommeerde merken als Weinor en Corradi. Niet veel later volgde ook de zonwering producten van Verano.

Uiteindelijk hebben wij gekozen om met één merk verder te gaan en tot op de dag van vandaag bedienen wij jaarlijks honderden klanten als Verano Premium partner. We blijven ons ontwikkelen en doen dit graag zodat we jullie altijd van de beste en nieuwste producten kunnen voorzien.

Dit is waar wij voor staan

 • Eerlijk en transparant
  Wij willen de wereld van zonwering eerlijk en transparant maken. Duurzame producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Direct helder gepresenteerd in de online configurator
 • Tevredenheid is ons doel
  Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Of je er nu voor kiest om het zelf te monteren of het laat uitvoeren. Ook na plaatsing staan wij voor je klaar.
 • Persoonlijk
  Direct contact met een medewerker als dat nodig is. Geen lange wachtrijen aan de telefoon, maar gewoon een persoonlijke benadering.

Waarom doen wij wat we doen?

Het klimaat verandert (helaas) en wij willen je helpen het wooncomfort hoog te houden. Miljarden mensen hebben nu en in de toekomst behoefte aan verkoeling. Het vele gebruik van airconditioning heeft helaas een negatieve impact op het klimaat en zorgt allemaal maar voor een warmer wordende planeet. Door het gebruik van buitenzonwering zorg je er niet alleen voor dat de energierekening laag blijft, het is ook nog eens minder belastend voor het milieu. Samen met jou maken wij de wereld graag een stukje beter!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact